Необходими продукти за слой брауни - за два блата:
200 гр масло
1 ч.ч. захар
4 големи яйца
1 1/4 ч.ч. какао
1 ч. л. сол
1 ч. л. бакпулвер
1 ч. л.ъжичка разтворимо кафе
1 ванилия
1 1/2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. парченца шоколад
Начин на приготвяне:
Загряваме фурната на 180гр. Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме размекнатото масло, какаото, солта, бакпулвера, кафето на прах, ванилията и разбъркваме добре. Добавяме брашното, разбъркваме до гладка смес и накрая слагаме шоколадовите парченца. Разпределяме сместа в две форми за блат с d=22см, застлани с хартия. Печем за около 30 мин.
Необходими продукти за слой чийзкейк - за два блата:
600г крема сирене на стайна температура
1 ч. ч. пудра захар
1 ванилия
3 големи яйца
1/2 ч.ч. заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Загряваме фурната на 200гр. Разбиваме крема сиренето с миксер и постепенно добавяме захарта. Прибавяме ванилията и едно по едно яйцата. Накрая добавяме заквасената сметана и разбъркваме добре. Разпределяме сместа в две форми за блат с d=22см, застлани с хартия. Печем 15мен, след което намаляме градусите на 160 и печем още 30-40 мин. Охлаждаме добре.
Необходими продукти за шоколадов маслен крем:
2 1/2 чаши пудра захар
340гр масло на стайна температура
6 с. л. мляко
1 ванилия
Начин на приготвяне:
Смесваме всички съставки и разбъркваме добре с миксер.
Необходими продукти за маршмелоу крем:
200гр бонбони маршмелоу
50 мл прясно мляко
Начин на приготвяне:
Разтапяме бонбоните, добавяме млякото и разбъркваме с миксер. Ако се сгъсти прекалено добавяме още мляко.
Необходими продукти за биксвител блат:
200гр натрошени бисквити кукис.
Сглобяване:
Подреждаме пластовете в следния ред:
Брауни, Маршмелоу, Бисквити, Чийзкейк, Шоколадов крем, Чийзкейк, Маршмелоу, Бисквити, Шоколадов крем, Брауни. Накрая измазваме цялата торта с шоколадовия крем.
Няма коментари:
Публикуване на коментар