неделя, 16 октомври 2016 г.

Сладкиш с Кит Кат

Необходими продукти:

756 гр. масло
50 гр бял шоколад
100 гр захар
2 яйца, на стайна температура
1 ванилия
85 гр брашно с набухвател
¼ ч. л. сол
4 Кит Кат-а нарязани на парченца

Начин на приготвяне:

Разтапяме шоколода и маслото. Смесваме със захарта и оставяме леко да изстине. Добавяме яйцата и ванилията, и разбъркваме. Сипваме брашното, солта и парчетата Кит Кат и смесваме добре всичко. Изсипваме в застлана с хартия за печене тавичка и печем, в предварително загрята на 175г фурна, за около 20 мин. Охлаждаме и режем на квадратчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар