Необходими продукти:
550г замразем спанак
1 и 1/2 ч.ч. галета
1 ч.ч. настърган пармезан
1/2 ч.ч. масло, разтопено
1 връзка зелен лук, нарязан
3 големи яйца
1 ч.ч. кашкавал, настърган
1/2 ч. л. сол
1/2 ч. л. черен пипер
1 ч. л. чесън на прах
Начин на приготвяне:
В голяма купа смесваме заедно спанака, галетата, пармезана, маслото, зеления лук, яйцата, кашкавала, солта, черения пипер и чесъна.
Оформяме топчета и ги поставяме в тава с намазнен лист хартия за печене.
Печем в предварително заграта на 180 градуса фурна за 20-25 минути или докато спаначните кюфтенца станат златисто кафяви. Сервираме с чеснов сос.
Време за приготвяне: 15 минВреме за готвене: 20минБрой порции: 36 кюфтенца
Няма коментари:
Публикуване на коментар