Необходими продукти:
260 гр. брашно
35 гр. оризово брашно
225 гр. меко масло
65 гр. пудра захар
225 гр. меко масло
65 гр. пудра захар
Начин на приготвяне:
В купа смесваме брашната, а в друга - маслото с пудрата захар, докато се образува пухкав крем. Смесваме всичко и омесваме тесто. Охлаждаме в хладилника за 15 минути.
Разточваме го на кора с дебелина около 6-7 см, като леко сме набрашнили отгоре. Щамповаме с печата за сладки и с чаша, с малко по-голям диаметър, изрязваме бисквитите. Подреждаме в тава, застлана с хартия и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Охлаждаме бисквитите върху метална решетка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар