Необходими продукти:
2 свински бонфилета115 г крема сирене с лук
сол и черен пипер на вкус
чесън на прах
2-3 люти чушки, с махнати семки и нарязани на колелца
Начин на приготвяне:
Измиваме, подсушаваме месото и правим разрез по дължината му. Може леко да го начукаме. Поръсваме го със сол, черен пипер и чесън на прах. Намазваме с крема сиренето по цялата дължина. Отгоре подреждаме кръгчетата люти чушки и навиваме на руло, като приснягаме с канап и завързвамеПечем месото в предварително загрята на 190 градуса фурна, непокрито, за 45 минути или докато филето достигне 160 градуса. Изваждаме от фурната и го покриваме с фолио. Оставяме да почине10 минути преди да нарежем и сервираме.
Няма коментари:
Публикуване на коментар