неделя, 23 юли 2017 г.

Свинско бонфиле с крема сирене и люти чушки

Необходими продукти:

2 свински бонфилета
115 г крема сирене с лук
сол и черен пипер на вкус
чесън на прах
2-3 люти чушки,  с махнати семки и нарязани на колелца

Начин на приготвяне:

Измиваме, подсушаваме месото и правим разрез по дължината му. Може леко да го начукаме. Поръсваме го  със сол, черен пипер и чесън на прах. Намазваме с  крема сиренето по цялата дължина. Отгоре подреждаме кръгчетата люти чушки и  навиваме на руло, като приснягаме с канап и завързваме
Печем месото в предварително загрята на 190 градуса фурна, непокрито, за 45 минути или докато филето достигне 160 градуса. Изваждаме от фурната и го покриваме с фолио. Оставяме да почине10 минути преди да нарежем и сервираме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар