събота, 5 август 2017 г.

Паста Трофи с шам фъстък, бекон и сметана

Необходими продукти:

180 г паста Трофи
70 г бекон на лентички
50 г шам фъстъци
80-100 мл готварска сметана
настърган пармезан на вкус
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Смиламе фъстъците почти на брашно, добавяме една супена лъжица сметана, и разбъркваме добре.
Запържваме бекона в тиган за няколко минути. Изключваме  котлона и добавяме шам фъстъка и останалата сметана. Разбъркваме и овкусяваме със сол и черен пипер.
Приготвяме Трофито според опаковката и когато са готови ги прибавяме към соса, заедно с един черпак от водата им.  Разбъркваме всичко добре на силен огън за няколко минути.
Сервираме с поръсен шам фъстък и настърган пармезан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар