Необходими продукти:
180 г паста Трофи70 г бекон на лентички
50 г шам фъстъци
80-100 мл готварска сметана
настърган пармезан на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Смиламе фъстъците почти на брашно, добавяме една супена лъжица сметана, и разбъркваме добре.
Запържваме бекона в тиган за няколко минути. Изключваме котлона и добавяме шам фъстъка и останалата сметана. Разбъркваме и овкусяваме със сол и черен пипер.
Приготвяме Трофито според опаковката и когато са готови ги прибавяме към соса, заедно с един черпак от водата им. Разбъркваме всичко добре на силен огън за няколко минути.
Сервираме с поръсен шам фъстък и настърган пармезан.
Няма коментари:
Публикуване на коментар