неделя, 7 август 2016 г.

Мариновани свински ребърца

Необходими продукти:

1 кг свински ребърца

За маринатата:

2 с.л. олио
1/2 к.ч. прясно изтискан лимонов сок
1 к.ч. соев сос
1 к.ч. бяло вино
1 с. л. мед
1 с. л. горчица
2-3 пасирани скилидки чесън
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. естрагон

Начин на приготвяне:

Измиваме и подсушаваме ребрата. Маариноваме ги в сместа за маринатата за поне 24 часа. Слагаме в торбичка за печене и печем на 180 градуса за 1 час. Последните 10 минути може да срежем торбичката, за да се запекат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар