четвъртък, 20 април 2017 г.

Турска баница на тиган

Необходими продукти:

2 кори за баница - турски
100 г масло
2-3 кренвирша или друг колбас
200 г кашкавал

Начин на приготвяне:

Навиваме първата кора на руло и нарязваме.
Намазваме тигана хубаво с масло и разпеделяме кората отгоре. Маслото нарязваме на малки бучки. Слагаме половината върху корите. След това слагаме половината от кашкавала - нарязан на филии или настърган, след това колбаса, останалия кашкавал и маслото. Отгоре разпределяме втората нарязана кора и притискаме добре. 

Слагаме капак, включваме котлона и печем около 5-7 минути. След това обръщаме внимателно и печем още толкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар