Необходими продукти:
600 г свинско филе
175 мл пилешки бульон
2 малки ябълки
4 стъка зелен лук
2 с.л. зехтин
1 равна с.л. брашно
1 с.л. мащерка
3 с.л. горчица
5 с.л. сметана
2 с.л. бренди
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парчета с дебелина 1 см. Измиваме и нарязваме ябълките и лука. Загряваме зехтина и запържваме месото за около 1 минута от всяка страна. Добавяме брашното и разбъркваме. Добавяме лука и бульона, и при непрекъснато бъркане оставяме да заври. Прибавяме мащерката, ябълките, горчицата, сол и черен пипер. Сипваме сметаната и брендито и готвим до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар