Необходими продукти:
1 опаковка прясно бутер тесто
200г крема сирене
1 с. л. дижонска горчица
5 резена шунка, нарязани на кубчета
100г настърган чедър
1/4 ч. л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Смесваме крема сиренето, дижонската горчица, нарязаните на кубчета шунка, настъргания чедър и черения пипер, и разбъркваме добре.
Разгъваме бутер тестото и разпределяме равномерно сместа от крема сирене отгоре, оставяйки по 1см от двата дълги края не намазано.
Започвайки от дългия край, навиваме бутер тестото стегнато. Увиваме рулото в стреч фолио и го смагаме в хладилник за 15-30 минути.
Загряваме фурната до 170 градуса.
Нарязваме рулото от бутер тестото на филийки с дебелина около 1см. Подреждаме охлювчетата върху тава, застлана с хартия за печене.
Печем до златисто кафяво за около 20-25 минути. Оставяме леко да се охлади и сервираме топли.
Няма коментари:
Публикуване на коментар