Необходими продукти:
3 с.л. зехтин3 пилешки гърди, нарязани на кубчета
1 с.л. масло
1 опаковка ньоки (300 г)
1 1/2 ч.ч. пилешки бульон
300 г сос за паста
1/2 ч.ч. настърган кашкавал
1 топка моцарела, настъргана
Начин на приготвяне:
Загряваме 2 с.л. зехтин и запържваме месото до златисто. Изваждаме го в чиния и в същия тиган добавяме останалата 1 с.л. и маслото. След като се разтопи запържваме ньоките за около 8 минути - до златисто. Наливаме бульона, намаляме топлината до средна и готвим, докато течността се изпари или се сгъсти. Добавяме соса за паста и пилето, и разбъркваме добре всичко. Когато заври, преместваме яденето в тава, поръсваме отгоре с настърганите моцарела и кашкавал и запичаме, докато се разтопят.
Няма коментари:
Публикуване на коментар