Необходими продукти:
4 ч.ч. пилешки бульон
1 глава броколи
2 скилидки чесън
3 картофа
1 глава лук
1/2 ч.ч. прясно мляко
настърган пармезан по желание
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците, нарязваме ги на средни по големина парчета и слагаме да се варят, заедно с бульона за около 15-20 минути. Когато всички са достатъчно омекнали, сваляме тенджерата от котлона.
Отделяме половината от бульона, а останалата част, заедно със зеленчуците пасираме. Постепено добавяме останалия бульон до получаваме на желаната консистенция. Добавяме млякото и сиренето, и загряваме, докато пармезанът се разтопи. Сервираме с крутони.
Няма коментари:
Публикуване на коментар