Необходими продукти:
2 яйца100г захар
80г масло
100мл прясно мляко
150г брашно
2 ч.л. бакпулвер
1 ванилия
350г крем Нуткао (течен шоколад с мляко и лешник)
2 десерта Киндер Буено
Начин на проготвяне:
В купа разбиваме яйцата със захарта. Добавяме разтопеното масло и млякото. Добавяме брашното, бакпулвера и ванилията. Разбъркваме, докато се получи гладка и хомогенна смес. Намазваме формата за кростата с олио и набрашняваме. Изсипваме тестото и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
Обръщаме блата в чиния за сервиране, и покриваме с крема. Украсяваме с парчета Киндер буено.
Няма коментари:
Публикуване на коментар