Необходими продукти:
340 г брашно
2 ч. л. бакпулвер
¼ ч. л. сода за хляб
½ ч.л. сол
1/2 ч. л. канела
225 г захар¼ ч. л. сода за хляб
½ ч.л. сол
1/2 ч. л. канела
160 г меко масло
1 ч. л. ванилия
2 яйца
1 ч.ч. банан, намачкан
шоколадови капки по желание
Загряваме фурната на 180 градуса (с вентилатор). Застиламе тава с хартия за печене, и подреждане по една чаена лъжичка от сместа.
Печем 8-10 минути или до златисто. Охлаждаме за 2 минути, след което вадим бисквитите от тавата.
1 ч.ч. банан, намачкан
шоколадови капки по желание
Начин на приготвяне:
Смесваме брашното, бакпулвера, содата, солта и канелата. В отдевлна купа разбиваме захарта, маслото и ванилията, докато се получи светъл крем. Чукваме яйца и разбъркваме добре, след което прибавяме и намачканите банани. Смесваме сухите и мокрите съставки, добавяме шоколадовите капки и оставяме сместа в хладилника за около 30 минути.Загряваме фурната на 180 градуса (с вентилатор). Застиламе тава с хартия за печене, и подреждане по една чаена лъжичка от сместа.
Печем 8-10 минути или до златисто. Охлаждаме за 2 минути, след което вадим бисквитите от тавата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар