Необходими продукти:
200 г дребна паста1 консерва риба тон
2 твърдо сварени яйца
1 глава червен лук
120 г грах
4-5 кисели краставички
3 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
1/2 ч.л. чесън на прах
1/4 ч.л. сух копър
сол и черен пипер на вкус
Нарязваме зеленчуците и яйцата. Отцеждаме и накъсваме рибата тон. След това, приготвяме дресинга, като смесваме майонезата, горчицата, копъра, чесъна, солта и пипера. Разбъркваме всички съставки в голяма купа добре и прибираме в хладилник за поне един час.
3 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
1/2 ч.л. чесън на прах
1/4 ч.л. сух копър
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Първо сваряваме пастата според указанията на пакета, като внимаваме да не я преварим. Веднага, щом е готова, прехвърляме горещата паста в цедка, и изплакваме със студена вода.Нарязваме зеленчуците и яйцата. Отцеждаме и накъсваме рибата тон. След това, приготвяме дресинга, като смесваме майонезата, горчицата, копъра, чесъна, солта и пипера. Разбъркваме всички съставки в голяма купа добре и прибираме в хладилник за поне един час.
Няма коментари:
Публикуване на коментар